Tervastulet 2021

Tervastulet 2021

31.10.2021 13:17

Vuoden 2021 tervastulet syttyvät Riistavedellä lauantaina 11.12. kello 15:00

Vuoden 2021 Pohjois-Savon perinteiset Tervastulet pidetään Riistaveden Majoisella. Tervastuliohjelma alkaa kello 15:00, nokipannukahvia on tarjolla jo tuntia ennen, kello 14:00 alkaen.

Majoinen sijaitsee Joensuuntietä (VT 9) Kuopiosta noin 28 km Riistavedelle päin ja Riistavedeltä noin 8 km Kuopion suuntaa. Paikalle on opastus Joensuuntieltä.

Kartta majoinen

Tilaisuudessa julkistetaan perinteisen vuoden erämiehen lisäksi vuoden nuori erämies ja vuoden kenneltoimija.

Tervastulien ohjelma löytyy tästä liitteestä.

Vuoden erämiehen valintaan voi tehdä esityksiä ansioituneista erämiehistä ja -naisista. Esitykset voit toimittaa Metsästäjäliiton Pohjois-Savon piirien puheenjohtajille Pekka Julkuselle (pekka.julkunenatmeili.fi) tai Pohjois-Savon Kennelpiirin puheenjohtajalle Erkki Savolaiselle (erkki.savolainenatgmail.com) 1.12.2021 mennessä.

Tilaisuuden pääpuhujaksi on lupautunut Metsästäjäliiton toiminnanjohtaja Jaakko Silpola. Tilaisuuden ohjelma tarkentuu myöhemmin, mutta ohjelmassa on muu muassa Riistaveden koululaisten esitys. Tilaisuudessa on myynnissä Atrian lahjoittamat makkarat. Myynnistä saadut tuotot menevät kokonaan Riistaveden koulun eräkurssilaisille.

Tilaisuuden järjestävät Koillis-Savon riistanhoitoyhdistys yhdessä paikallisten metsästysseurojen kanssa sekä Pohjois-Savon Kennelpiiri ja Suomen metsästäjäliiton Pohjois-Savon piiri.  

nuotio

Kuva: Hannu Pohtinen