Liity jäseneksi

Liity jäseneksi

Voit liittyä Metsästäjäliittoon joko metsästysseurasi jäsenenä tai itsenäisenä henkilöjäsenenä.

Metsästäjäliitto on suomalaisen metsästäjän eli juuri sinun etujärjestösi. Vuonna 1921 perustettu, maamme vanhin ja suurin metsästäjien oma etujärjestö pitää yhä kiinni alkuperäisestä tarkoituksestaan edistää suomalaista metsästystä ja valvoa metsästäjien etua.

Aitoja etuja

Jäsenenä pääset myös nauttimaan monista meidän ja kumppaniemme tarjoamista rahanarvoisista jäseneduista:

Jahti-jäsenlehti 

Jahti on yksi maamme arvostetuimmista metsästysalan lehdistä. Jäsenenä saat sen viisi kertaa vuodessa kotiin kannettuna, tai pääset lukemaan lehden digitaalisesti OmaMetso -jäsenpalvelusta. (Lehden vuosihinta erikseen tilattuna 42 €). 

Vakuutukset

Suomen Metsästäjäliitto on ottanut alle 29-vuotiaille harrastetoimintaansa osallistuville Nuorisovakuutuksen ja jäsenpiirien ja –seurojen talkootyöhön osallistuville henkilöille Talkoovakuutuksen. Lisäksi liitto tarjoaa jäsenseuroilleen seuratoiminnan vastuuvakuutuksen. Tutustu vakuutustarjontaan.

Jäsenkortti ja kumppaniedut

Jäsenkorttisi oikeuttaa lukuisiin kumppaniemme tarjoamiin etuihin ja alennuksiin. 
Jäsenenä saat edullisemmin muun muassa polttoainetta, vakuutuksia, risteilyjä, majoitusta ja kodinturvaa. 

Katso kumppanien tarjoamat jäsenedut tästä.

Koulutuksia 

Metsästäjäliitto ja sen piirit järjestävät laadukkaita koulutuksia koko maassa. Osallistuminen näihin koulutuksiin on jäsenelle edullista. Kehitämme koulutuksia jäsenten toiveiden mukaisesti.

Kilpailuja

Metsästäjäliitto vastaa metsästysammunnan kilpailutoiminnasta: jäsenenä voit osallistua kilpailuihin aina paikallistasolta kansainvälisille kisakentille. 

Viestintää

Tiedotamme jäseniämme alan tapahtumista ja muutoksista. Kerromme myös ajankohtaisista edunvalvonnan asioista ensimmäiseksi jäsenillemme.

Edullisesti

Pohjois-Savon piirin jäsenmaksu on 17 € jäsentä kohti. Henkilöjäsenten jäsenmaksu on 35 €

 

Liity henkilöjäseneksi

Piirit ottavat jäsenikseen myös metsästäjiä, jotka eivät kuulu mihinkään metsästysseuraan, tai joiden seura ei kuulu Metsästäjäliittoon. Heitä kutsutaan henkilöjäseniksi. Voit valita paikallispiirin esimerkiksi asuinpaikkasi tai metsästysoikeusalueesi mukaan.

Saat jäsenkorttisi, kun piiri vahvistaa jäsenyytesi. Henkilöjäsenyyden kampanjahinta on 35 € vuonna 2024, seuraavana vuonna hinnan vahvistaa valitsemasi piiri. Edullinen jäsenmaksu maksaa itsensä nopeasti takaisin. Tutustu jäsenetuihin ja palveluihin.

Liity mukaan kasvavaan joukkoon. Yhdessä saamme enemmän aikaan.

Liity metsästysseurajäseneksi

Metsästysseurasi pääsee liiton jäseneksi liittymällä Pohjois-Savon piirin jäseneksi.