Veijon Malja

Vuonna 2014 Veijon Malja luovutettiin Tuula Laakkoselle Rautavaaralta, valitettavasti Tuula ei päässyt itse paikalle palkintoa vastaanottamaan, joten kuva puuttuu vuodelta 2014.

Kuvassa oikealla Veijon Malja 2013 -palkinnon saanut Hans Peetter Sarre, Siilinjärvi. Vasemmalla piirin koulutus- ja riistanhoitotoimikunnan pj Markku Nyyssönen.

Veijon Malja -kiertopalkinnon säännöt

Kiertopalkinnon saajat

Kiertopalkinnon saa vuodeksi haltuunsa henkilö, joka erityisen ansiokkaasti edistänyt luonto- ja eräharrastusta nuorison parissa.

Palkinnon luovutus

Palkinto luovutetaan vuosittain valitulle henkilölle Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Savon piirin vuosikokouksessa.

Palkintoraati

Palkinnon saajan valitsee vuosittain Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Savon piirin koulutus- ja riistanhoitotoimikunta. Valintaa suorittaessaan toimikunta voi kuulla palkinnon lahjoittajaa, Riistakeskus Pohjois-Savon riistanhoidonneuvojaa ja Pohjois-Savon kennelpiiri ry:n edustajaa.

Ansiokirja

Palkinnon saajalle luovutetaan ansiokirja, joka jää hänelle pysyvästi.

Kaiverrukset

Palkintoon kaiverretaan saajan nimi ja vuosiluku. Kaiverruksista vastaa Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Savon piiri.

Ohjeet palkinnon saajalle

Palkinnon saajan on toimitettava palkinto Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Savon piirille seuraavan vuoden helmikuun loppuun mennessä.

Palkinnon kierto

Malja toimii kiertopalkintona niin kauan kun jalustaan kiinnitetyt laatat täyttyvät kaiverruksista. Tämän jälkeen Suomen Metsästäjäliiton Pohjois-Savon piiri päättää maljan sijoituspaikasta.

Sääntöjen voimassaolo ja muutokset

Nämä säännöt ovat voimassa toistaiseksi. Olosuhteiden muuttuessa voidaan sääntöjä muuttaa SML:n Pohjois-Savon piirin päätöksellä. Kumminkin kohta 1. mainittua jakoperustetta ei saa muuttaa.