Hirvenjuoksun SM-kisat Ilomantsissa 2.-4.8.2019

KUTSU 1.6.2019

SUOMEN METSÄSTÄJÄLIITON HIRVENJUOKSUN SM-KILPAILUT ILOMANTSISSA 2-4.8.2019

Toivotan kaikki Metsästäjäliiton hirviurheilijat tervetulleiksi Ilomantsiin kisailemaan hirvikävelyn ja -juoksun Suomen mestaruudesta 2019.

Kilpailut järjestää Pohjois-Karjalan piiri ja järjestelyistä vastaa Ilomantsilainen seurayhtymä, johon kuuluvat Ilajan Erämiehet, Iljan Erämiehet, Ilomantsin Ampujat, Ilomantsin Erämiehet, P-K:n Jahtinaiset ja Naarvan Riistamiehet. Kilpailujen johtajana toimii Antti Kuivalainen.

Kilpailupaikkana toimii Ilomantsin Parppein liikuntakeskus, jonka osoite on Pogostantie 13 Ilomantsi.

Kilpailuohje on tämän kutsun liitteenä. Ilmoittautuminen on ohjeistettu kilpailuohjeessa.

Kilpailujen kotisivut löytyvät osoitteesta sml2019ilomantsi.fi

Esikisat kilpaillaan samoissa maisemissa lauantaina 13.7.2019.

Tervetuloa!

Raija Kovero                                                                                           Antti Kuivalainen

P-K:n piirin varapuheenjohtaja                                                       Kilpailun johtaja

Kilpailukutsu

Kilpailuohjeet

Pohjois-Savon joukkue ilmoittautuu joukkuuenjohtaja Jaana Hokkaselle 20.7. mennessä: hokkanenjaana02@gmail.com tai 0503243276.

Ilmoittautumismaksut 27 €/hlö/sarja 20.7. mennessä Pohjois-Savon Piirin tilille: FI30 5600 0520 0674 09  viestiksi Hirvenhiihdon SM + osallistujien nimet.

Myöhästyneet ilmoittautumiset / maksut +5 €

Lisätiedot ja kilpailuohjeet: https://www.sml2019ilomantsi.fi/