ILMA-ASEIDEN SM-KISAT SOTKAMOSSA 13.-14.4.2019

Kilpailukutsu
Suomen Metsästäjäliitto – Finlands Jägärförbund ry
Metsästysammunnan ilma-aselajien SM-kilpailut 13-14.4.2019
Kutsumme kaikki Suomen Metsästäjäliiton piirit ja niiden jäsenet SML:n ilmaluodikon ja ilmahirven SM-kilpailuihin. Kilpailukeskuksena toimii Vuokattihalli (Vuokatin Urheiluopisto). Vuokatin urheiluopisto on myös mukana kisojen järjestelyissä ruokatarjoilun ja majoitustarjonnan muodossa.
Kilpailujen järjestämisestä vastaa Sotkamon ampujien, Kajaanin ampujien ja Vuolijoen urheiluampujien muodostama seurayhtymä.
Kilpailuissa on käytössä elektroniset Sius Hybrid -taululaitteet.
Kilpailujen kotisivut löytyvät SML:n kilpailusivujen kautta ja sinne päivitetään kilpailuihin liittyvää tietoa, kuten kilpailuohjeet, aikataulut, eräluettelot yms.

KILPAILUOHJEET
KILPAILULAJIT
Kilpailut käydään SML:n ilma-aselajeissa:
- Ilmahirvi
- Ilmaluodikko
SÄÄNNÖT
Noudatetaan Suomen Metsästäjäliiton metsästysampumasääntöjä 2017 sekä liiton ja tuomarineuvoston antamia ohjeita.
Kilpailussa käytetään Siuksen elektronisia taululaitteita.
ILMOITTAUTUMINEN
Kilpailijat ilmoitetaan piireittäin kisojen kotisivulta löytyvällä Excel-taulukolla.  Piirin joukkueen johtajan tiedot taulukon ensimmäiselle riville. Ilmoittamisessa on ehdottomasti käytettävä em. taulukkoa.
Lista lähetetään sähköpostiosoitteella janne_huotari@luukku.com viimeistään ma 1.4.2019 klo 23.59 mennessä.
OSALLISTUMISMAKSUT
Aikuiset: 27,00 € / laji S-sarjalaiset: 22,00 € / laji

Pohjois-Savon joukkueen osallistumismaksut 1.4. mennessä Pohjois-Savon Piirin tilille: FI30 5600 0520 0674 09 Viestiosioon osallistujan nimi + ILMA-ASE SM