Metsästäjien terveys- ja hygieniakurssi Kuopiossa 22.-23.2.2019

Metsästysseuroille on jälleen tarjolla riistanlihan käsittelyn hygieniakoulutusta. Jos hirviporukasta löytyy koulutuksen käynyt henkilö, niin hän saa tarkastaa ruhon ja sisäelimet jo pyyntipaikalla, jos liha aiotaan viedä leimattavaksi. Koulutuksessa tarjolla myös ajankohtaista, huipputason tietoa esimerkiksi riistaeläinten sairauksista, kuten afrikkalaisesta sikarutosta. Metsästäjien terveys- ja hygieniakoulutus on erityisen hyödyllinen seuroille, jotka myyvät riistanlihaa, mutta myös perusmetsästäjä saa siitä tarpeellista tietoa. Koulutus on teoriapohjainen eikä sisällä käytännön lihankäsittelyä. Koulutuksen käyneet kirjataan Eviran viralliseen rekisteriin.

Metsästäjän terveys- ja hygieniakoulutus pähkinänkuoressa
• Hinta Metsästäjäliiton jäsenille 100 euroa ja muille 150 euroa (Hinta sisältää pe kahvituksen ja la lounas + ip kahvit)
• Pakollinen ennakkoilmoittautuminen
• Kurssin oppikirja on Metsästäjän terveysoppi 2013, Wazama Media ja Suomen Metsästäjäliitto, 300 sivua, 523 kuvaa. Kirjan voi tilata Eräkontista, www.erakontti.fi tai ilmottautumis lomakkeella kurssi paikalle.
• Koulutus kestää 10 tuntia. (pe 17.00- 21.00 ja la 9.00 - 15.00)
• Koulutuksen käyneille toimitetaan postitse luottokortin kokoinen suorituskortti ja heidän henkilötietonsa kirjataan Eviran rekisteriin.

Ilmoittautua voit tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/EventParticipation/EventPublic/6e7e5695...

Koulutuksen maksuohjeet:
Metsästäjäliiton jäsen, osallistuminen 100 €
Ei jäsen 150 €
Kirja +60 €

Kirjoita maksun viestiosaan: Hygieniakurssiosallistuminen OMA NIMI  (+kirja)
Maksut 15.2.2019 mennessä tilille: FI30 5600 0520 0674 09
Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon Piiri ry

Tulosta maksukuitti mukaan kurssille.

Lisätietoja: pohjoissavo@metsastajaliitto.fi

Mahdolliset majoitusvaraukset suoraan Hotelli IsoValkeiselle

Standard-huoneet:
96 € /huone/vrk kahden hengen huoneessa
85 € /huone/vrk yhden hengen huoneessa
StandardPlus-huoneet:
116 € /huone/vrk kahden hengen huoneessa
95 € /huone/vrk yhden hengen huoneessa
Huonehintaan sisältyy aamiainen, asukassaunat, sekä alv.

Jokainen varaa ja maksaa itse majoituksensa.
Majoitushinnat voimassa varattaessa suoraan hotellista.
Varaukset suoraan hotellin vastaanottoon
puh. 0175396100 tai sales@isovalkeinen.com.
Varaustunnus: SML Pohjois-Savon piirin koulutus 22. – 23.2.2019