Pohjois-Savon piirin Pienpetokilpailu

Pohjois-Savon piirin Pienpetokilpailu

Pohjois-Savon piiri järjestää pienpetokilpailun piirin jäsenille ja jäsenseuroille.

Kilpailuaika on 01.03.2019-28.02.2020

Kilpailueläimiä ovat supikoira, villiminkki, kettu, näätä, mäyrä ja varislinnut.

Pienpetokilpailun säännöt:
Metsästäjän tulee olla SML:n Pohjois-Savon piiri ry:n jäsen/ jäsenseura. Kilpailussa mukana olevat pienpedot ovat kettu, mäyrä, näätä, supikoira, villiminkki ja varislinnut. Kilpailuaika on 01.03.2019-28.02.2020 ottaen kuitenkin huomioon metsästyslain ja -asetuksen pienpetojen pyynnille asettamat rajoitukset.

Kilpailulipuke julkaistaan Jahti-lehdessä ja piirin kotisivuilla, jonka kilpailija asianmukaisesti täytettyään ja saalismäärän varmistajan yhteystiedoilla varustettuna toimittaa SML:n Pohjois-Savon piiri ry:lle 5.03.2021 mennessä. Kaikki määräaikaan mennessä piirille tulleet kilpailulipukkeet osallistuvat palkintojen arvontaan, joka suoritetaan piirin vuosikokouksessa. Kilpailijalla on oikeus osallistua vain yhdellä kilpailulipukkeella kilpailuun. Jokaisesta alkavasta kymmenestä pienpedosta saa yhden arpalipun mukaan arvontaan. Tulokset julkaistaan voittajille lähetettävällä kirjeellä ja seuroille toimitettavalla tiedotteella, sekä Jahti-lehdessä.

Palkinnot: Piirihallitus päättää vuosittain kilpailussa jaettavista palkinnoista, tänä vuonna palkinnot ovat Hankkijan ja Eräkontin lahjakortteja. Palkinnot arvotaan kaikkien saalismäärän ilmoittajien kesken. Lisäksi palkitaan suurimman saalismäärän saanut metsästäjä ja seura.

Valitse sarja:
Saaliin varmentaja (seuran puheenjohtaja/ sihteeri tai henkilöjäsenillä joku piirihallituksenjäsen kelle saalismäärä on todennettu.